Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Έχεις σχέση με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ; Έτσι θα αντέξει στο χρόνο!

Για να έχει διάρκεια μια  σχέση   και να εξελιχθεί είναι σημαντικό να υπάρχει μια  συμβατότητα  στις αντιλήψεις, σε διάφορους τομείς της ζωής όπως την εργασία, την οικογένεια ή τη φιλία. Διάβασε παρακάτω τα  μυστικά , ώστε η σχέση σου με έναν  Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ  να αντέξει στο χρόνο: ΚΑΡΚΙΝΟΣ Για να αντέξει η σχέση σου στο χρόνο με τον Καρκίνο , είναι ζωτικής σημασίας ότι είσαι έτοιμος/η να βάλεις πρώτη στη λίστα προτεραιοτήτων την οικογένεια γιατί κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να την αντικαταστήσει. Θα πρέπει επίσης να δίνεις σημασία στις παραδόσεις, τα έθιμα, τα καλομαγειρεμένα φαγητά αλλά κυρίως να έχεις υπομονή και να επιδεικνύεις ανοχή στις συνεχώς μεταβαλλόμενες διαθέσεις του. Όταν τον πιάνει η κυκλοθυμία του, καλό θα ήταν να του δίνεις χώρο και πάνω απ’ όλα να μην παίρνεις προσωπικά ό, τι λέει. Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην  Προσωπική Ανάλυση Σχέσης ΣΚΟΡΠΙΟΣ Για να διατηρήσεις δυνατή τη φλόγα της σχέσης σου με έναν Σκορπιό θα

low price

Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, να περιμένεις επανασύνδεση με ανάδρομο Ερμή σε Δίδυμο και Ταύρο

Καλά-καλά δεν πρόλαβε να μπει στο ζώδιο των Διδύμων ο Ερμής και ξεκινάει η ανάδρομη πορεία του. Από τις 11/05 έως και τις 23/05 θα κινείται προς τα πίσω στις πρώτες μοίρες των Διδύμων και έπειτα θα περάσει στις τελευταίες του Ταύρου μέχρι και τις 03/06 που θα γυρίσει ορθόδρομος.

Καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις και διάφορα τέτοιου είδους ευτράπελα είναι αναμενόμενα, όμως δεν μας φέρνει μόνο αυτά. Η αναδρομή του είναι συνώνυμο των ερωτικών επανασυνδέσεων κι όσο κι αν κάτι τέτοιο φαντάζει σε ορισμένους άπιαστο όνειρο, αυτή την περίοδο όλα είναι δυνατά και όσα πρώην ζευγάρια έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ τους και καρμικά χρέη ενώνονται ξανά. Όλοι μπορούν να έχουν ελπίδες για μία επιστροφή, όμως υπάρχουν και κάποιοι ιδιαίτερα ευνοημένοι.

Πρώτοι και καλύτεροι οι Δίδυμοι που είναι γεννημένοι στις 25/05 και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στις 26/11, αλλά και οι Καρκίνοι με γενέθλια στις 18/07 και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στις 16/01 είναι στην κορυφή της λίστας του ανάδρομου, μαζί με όσους έχουν Ωροσκόπο ή γενέθλια Σελήνη ή ακόμη και την ακμή του 5ου οίκου τους πολύ κοντά στην 4η μοίρα των Διδύμων ή του Τοξότη ή στην 26ο μοίρα του Καρκίνου ή του Αιγόκερω!

Ακολουθούν, πάλι, Δίδυμοι και Τοξότες με γενέθλια στις 21/05 και στις 23/11 αντίστοιχα, αλλά και οι Κριοί που έχουν γεννηθεί στις 21/03 και οι Ζυγοί που έχουν γενέθλια στις 23/09 και όσοι έχουν Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη ή την ακμή του 5ου οίκου τους πολύ κοντά στην 1η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Τέλος, αυξημένες πιθανότητες έχουν οι Ταύροι που είναι γεννημένοι από τις 17 έως τις 19/05 και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί από τις 18 έως τις 20/11, αλλά και οι Ιχθύς με γενέθλια από τις 17 έως τις 19/03 και οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί από τις 19 έως τις 21/09 όπως και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή γενέθλια Σελήνη ή ακόμη και την ακμή του 5ου οίκου τους από την 26η έως την 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Διάβασε επίσης:


Πηγή

The post Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, να περιμένεις επανασύνδεση με ανάδρομο Ερμή σε Δίδυμο και Ταύρο appeared first on Daily-News.GR.source https://www.daily-news.gr/zodia/%ce%b1%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%ae%ce%ba%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b1-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bc%ce%ad%ce%bd-3/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις