Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Προβλέψεις για τα αισθηματικά του ζωδίου σου, σήμερα 20/04

Διάβασε την  Ημερήσια  Ερωτική Πρόβλεψη του ζωδίου σου *Θέλεις να έχεις μια  ολοκληρωμένη εικόνα  της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια  πρόβλεψη  για το  ζώδιο  του  Ωροσκόπου  σου.  ΚΡΙΟΣ  Εδώ είναι που ταιριάζει το «από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα», καθώς μια πίκρα είναι δεδομένη, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, μάλλον όμως το τέλος ήταν…  Διάβασε περισσότερα   ΤΑΥΡΟΣ  Βρίσκεσαι σε μια φάση, όπου όλα είναι ανοιχτά και κανείς δεν αποκλείει είτε να πάρεις μια απόφαση που τη σκεφτόσουν καιρό, που θα βάλει τέλος σε κάποιες παθογένειες είτε…  Διάβασε περισσότερα ΔΙΔΥΜΟΙ  Αν είσαι μόνος/η, θα συνεχίσεις να έχεις τις επιτυχίες σου, είτε ψάχνεις μια μόνιμη αγκαλιά είτε θέλεις να βιώσεις μια όμορφη περιπέτεια. Ανάλογα με τη φάση που…  Διάβασε περισσότερα ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις ένα ταίρι, που φαίνεται ότι εκπληρώνει αρκετές από τις προδιαγραφές σου, ωστόσο, στην πορεία μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα πράγματα δεν…  Διάβασε περισσότε

Τα ζώδια που μετά από ένα καβγά με το ταίρι τους, το «κρατάνε μανιάτικο»

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία μετά από έναν καυγά με το ταίρι τους, δεν καταβάλουν καμία προσπάθεια να τα ξαναβρούν. Το αντίθετο. Παραμένουν θυμωμένα, κρατάνε μούτρα και δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν τον/την σύντροφό τους μια αγκαλιά. Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε και να τα αναλύσουμε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος όταν θυμώνει, πραγματικά… θυμώνει. Είναι εγωιστής, είναι αγύριστο κεφάλι και επίσης είναι τόσο επίμονος στις απόψεις του που δεν κάνει πίσω σε τίποτα. Όταν τσακώνεται λοιπόν με το ταίρι του, εμμένει στις θέσεις του, γίνεται απότομος και κάποιες φορές και προσβλητικός και δεν μπορεί να ηρεμήσει εύκολα. Θα κάθεται με τις ώρες με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα, αμίλητος και χωρίς να κάνει καμία κίνηση συμβιβασμού ή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αν το ταίρι του συνεχίζει να κρατά κι εκείνο μούτρα, τότε το ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ τους θα συνεχιστεί για… καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος ως ζώδιο είναι αρκετά εγωίστρια και θεωρεί πως έχει σε όλα δίκιο. Τα ξέρει όλα άλλωστε και κανείς δεν θα της πει ότι κάπου έχει κάνει λάθος. Εκείνη κρίνει τους άλλους και ποτέ το αντίθετο. Όταν λοιπόν τσακώνεται με το ταίρι της, μπορεί να γίνει τόσο… ψυχρή και απόμακρη, να κατεβάσει τα μούτρα μέχρι το πάτωμα και να περιμένει από τον/την άλλο/η να πάει να της απολογηθεί και να της ζητήσει συγγνώμη. Δεν θέλει με τίποτα να «χάσει» σε έναν καυγά και δεν νιώθει ότι πρέπει να κάνει κάποια παραχώρηση.

❤Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤ 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν ο Σκορπιός τσακώνεται, τότε μπαίνει σε αυτό που λέμε… «dark mode». Γίνεται κακός, καχύποπτος, επικριτικός και ξεροκέφαλος. Δεν είναι καθόλου διαλλακτικός. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι ισχυρογνώμων, δεν δέχεται κουβέντα και δεν του βγαίνει κανένα συναίσθημα ρομαντισμού ή τρυφερότητας αν δει το ταίρι του να κλαίει ή να στεναχωριέται. Εκείνη τη στιγμή το βλέπει ως έναν αντίπαλο που πρέπει να «κερδίσει» και να τον κάνει να του ζητήσει και συγγνώμη. Αν δεν πάει ο/η άλλος/η να απολογηθεί ή να τα ξαναβρούν, ο Σκορπιός θα είναι μουτρωμένος και θυμωμένος για όσο χρειαστεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα με τον Υδροχόο είναι λίγο διαφορετικά. Όταν τσακώνεται με το ταίρι του, νιώθει την ανάγκη να αποστασιοποιηθεί για να αφήσει χώρο και χρόνο τόσο σε εκείνον, όσο και στον/στην άλλο/η να ηρεμήσουν, να σκεφτούν κάποια πράγματα και μετά ίσως να τα ξαναβρούν. Δεν υπάρχει περίπτωση μετά από έναν τσακωμό να δεις τον Υδροχόο να πάει στο ταίρι του να το πάρει μια αγκαλιά και να τα βρουν ήσυχα και ωραία. Θα είναι ψυχρός μέχρι να ηρεμήσει και αυτό μπορεί να του πάρει και μέρες.

Διάβασε επίσης:


Πηγή

The post Τα ζώδια που μετά από ένα καβγά με το ταίρι τους, το «κρατάνε μανιάτικο» appeared first on Daily-News.GR.



source https://www.daily-news.gr/zodia/%cf%84%ce%b1-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b2%ce%b3%ce%ac-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%b1/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις