Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Προβλέψεις για τα αισθηματικά του ζωδίου σου, σήμερα 27/11

Διάβασε την  Ημερήσια  Ερωτική Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον   Γιάννη Ριζόπουλο  *Θέλεις να έχεις μια  ολοκληρωμένη εικόνα  της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια  πρόβλεψη  για το  ζώδιο  του  Ωροσκόπου  σου.  ΚΡΙΟΣ ❤ Είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, η μεγάλη ποικιλία στις επιλογές σου, θα σε αφήσει ευχαριστημένο/η και…  Διάβασε περισσότερα   ΤΑΥΡΟΣ  ❤ Με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε περιμένουν πολλά… καλά σε υλικό-σεξουαλικό…  Διάβασε περισσότερα ΔΙΔΥΜΟΙ  ❤ Με την Αφροδίτη απέναντί σου όλα μπορεί να εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου κι αν…  Διάβασε περισσότερα ΚΑΡΚΙΝΟΣ  ❤ Το «για πάντα μαζί» έχει ενίοτε και κάποιες πολύ «τοξικές» πτυχές κι ίσως σήμερα να τις βιώσεις,…  Διάβασε περισσότερα ΛΕΩΝ  ❤ Η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τις ερωτικές αναζητήσεις σου κι αν είσαι μόνος/η, είναι…  Διάβασε περισσότερα ΠΑΡΘΕΝΟΣ  ❤ Η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου δεν ευνοεί τα προσωπικά σου, αντίθετα το πιθανότερο είναι να…  Διάβασε περισσ

low price

Τα ζώδια που εθελοτυφλούν και αγνοούν τα σημάδια της απιστίας από το ταίρι τους

Υπάρχουν κάποια ζώδια που πραγματικά μέσα στη σχέση τους, εθελοτυφλούν. Μπορεί τα σημάδια της απιστίας να είναι μπροστά τους, όμως εκείνα επιλέγουν να τα αγνοούν και να κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Το καθένα από αυτά που θα σου αναφέρουμε, αντιδρά έτσι για διαφορετικό λόγο, ωστόσο το… αποτέλεσμα παραμένει ίδιο. Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος σαφώς και βλέπει τα σημάδια της απιστίας από το ταίρι του. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι περισσότερο τα εκλαμβάνει ως ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ τους και πως η σχέση με το ταίρι του έχει αρχίσει να βαλτώνει. Τα αντιμετωπίζει ως… απομάκρυνση και ψυχρότητα και όχι ως κάτι περισσότερο. Βλέπει αυτό που συμβαίνει, αλλά ο δικός του εγκέφαλος το μεταφράζει διαφορετικά και δίνει άλλη ερμηνεία.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων πιστεύει τόσο πολύ στον εαυτό του και στις δικές του αξίες. Βλέπει όλα όσα συμβαίνουν, τα αντιλαμβάνεται και μπορεί να ξεχωρίσει τα σημάδια της απιστίας, ωστόσο αυτό που τον «τρώει» στο τέλος είναι η υπερβολική του σιγουριά. Δεν θεωρεί με τίποτα ότι το ταίρι του μπορεί να βρει κάποιον/α άλλο/η καλύτερο/η από εκείνον και έτσι πολύ απλά δεν δέχεται τις… αποδείξεις που μπορεί να έχει στα χέρια του. Μέχρι όντως το ταίρι του να τον παρατήσει ή να τον/την πιάσει με άλλο/η στα πράσα.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός επιλέγει να βλέπει αυτά που θέλει. Σαφώς και καταλαβαίνει τα πάντα. Μην τον υποτιμάς. Το ότι είναι χαμηλών τόνων και δεν μιλάει ή δεν χαλάει χατίρια, δεν σημαίνει ότι είναι και… χαζός. Ο Ζυγός απλά επιλέγει να αγνοήσει τα σημάδια της απιστίας γιατί δεν θέλει να χωρίσει και να χάσει το ταίρι του. Είναι σχεσάκιας, δοτικός και ρομαντικός και θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την σχέση του ή τον γάμο του. Ακόμα και το να παραβλέψει τα σημάδια μιας απιστίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι απλά… στον κόσμο του. Δεν βλέπει κανένα σημάδι απιστίας. Δεν δίνει καμία σημασία. Συνεχίζει να κάνει… ζωάρα, να είναι ζεν και να μην νοιάζεται γενικά. Παραμένει χαλαρός και cool ό,τι κι αν γίνει. Όλη αυτή η έλλειψη προσοχής δεν του κάνει και τόσο καλό γιατί και κέρατο τρώει και δεν αντιδρά όπως θα έπρεπε. Και όταν αποδειχτεί η απιστία, θα πέσει από τα σύννεφα. Καλά, όχι ότι θα τον κλάψει για πολύ τον μακαρίτη, αλλά και πάλι…

Διάβασε επίσης:


Πηγή

The post Τα ζώδια που εθελοτυφλούν και αγνοούν τα σημάδια της απιστίας από το ταίρι τους appeared first on Daily-News.GR.source https://www.daily-news.gr/zodia/%cf%84%ce%b1-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%84%cf%85%cf%86%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%b3%ce%bd%ce%bf%ce%bf%cf%8d%ce%bd/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις