Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Προβλέψεις για τα αισθηματικά του ζωδίου σου, σήμερα 20/04

Διάβασε την  Ημερήσια  Ερωτική Πρόβλεψη του ζωδίου σου *Θέλεις να έχεις μια  ολοκληρωμένη εικόνα  της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια  πρόβλεψη  για το  ζώδιο  του  Ωροσκόπου  σου.  ΚΡΙΟΣ  Εδώ είναι που ταιριάζει το «από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα», καθώς μια πίκρα είναι δεδομένη, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, μάλλον όμως το τέλος ήταν…  Διάβασε περισσότερα   ΤΑΥΡΟΣ  Βρίσκεσαι σε μια φάση, όπου όλα είναι ανοιχτά και κανείς δεν αποκλείει είτε να πάρεις μια απόφαση που τη σκεφτόσουν καιρό, που θα βάλει τέλος σε κάποιες παθογένειες είτε…  Διάβασε περισσότερα ΔΙΔΥΜΟΙ  Αν είσαι μόνος/η, θα συνεχίσεις να έχεις τις επιτυχίες σου, είτε ψάχνεις μια μόνιμη αγκαλιά είτε θέλεις να βιώσεις μια όμορφη περιπέτεια. Ανάλογα με τη φάση που…  Διάβασε περισσότερα ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις ένα ταίρι, που φαίνεται ότι εκπληρώνει αρκετές από τις προδιαγραφές σου, ωστόσο, στην πορεία μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα πράγματα δεν…  Διάβασε περισσότε

Έτσι είναι οι Λέοντες στις ερωτικές τους σχέσεις

Για σένα που γνώρισες μιαγυναίκα ή έναν άντρα Λέων και δεν ξέρεις τι ζητάει από τη σχέση του, πώς συμπεριφέρεται ως δεσμευμένος/η ή τα χούγια του, είμαστε εδώ να σου λύσουμε τις απορίες, αναλύοντάς σου ξεχωριστά (με χιούμορ, αλλά και αρκετές αλήθειες) τον αρσενικό και θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου για να ξέρεις τι να περιμένεις.   

Γυναίκα Λέων

Το στιλ, η έντονη προσωπικότητα, η αρχοντιά και τα ζεστά αισθήματα χαρακτηρίζουν τη γυναίκα Λέοντα, που βέβαια, όταν χρειαστεί, εφαρμόζει στην πράξη όλα τα τερτίπια μιας σταρ, κατορθώνοντας να είναι ταυτόχρονα απρόσιτη και περιζήτητη. Εγωίστρια, ματαιόδοξη και υπερήφανη δεν ανέχεται τις προσβολές κι αυτό είναι κάτι, πού όλοι όσοι την περιστοιχίζουν και το αγνοούν, το μαθαίνουν, συχνά με επώδυνο τρόπο. Αντίθετα, γίνεται εξαιρετικά γενναιόδωρη με όσους εκτιμά και αγαπά. Αν, όμως, θέλει να είναι πραγματικά ευχαριστημένη από τη ζωή της πρέπει πρώτα να εξασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης, που να της επιτρέπουν να κρατά τον ιδιαίτερο και διακριτό ρόλο της… αυτοκράτειρας. Γι’ αυτό και ο σύντροφός της, εκτός από τα παινέματα τις κολακείες και τις τιμές, που οφείλει να της αποδίδει καθημερινά, πρέπει να έχει και τα ανάλογα οικονομικά ή κοινωνικά προσόντα ή τουλάχιστον τη δέουσα γενναιοδωρία. Η μιζέρια σκοτώνει τον έρωτα, ενώ αντίθετα μια «μεγάλη ζωή» -ανεξάρτητα από τις παγίδες της- τον βάζει στις σωστές διαστάσεις του. Φυσικά, υπάρχουν και «ριγμένες» Λέαινες, που υποφέρουν καθημερινά από την αναγκαστική συμβίωσή τους με το …λαουτζίκο, διατηρούν όμως άφθαρτη την υπερηφάνεια τους, περιμένοντας ότι κάποιος αντάξιός τους, αργά ή γρήγορα, θα ανταποκριθεί στο μεγαλείο τους.

Άντρας Λέων

Ο άνδρας Λέων είναι στην πραγματικότητα ένα μεγάλο παιδί, που αρέσκεται να εντυπωσιάζει ή να διασκεδάζει τους γύρω του με τα κατορθώματά του. Συχνά σπαταλιέται σε μάλλον ανόητες επιδείξεις, που υποδαυλίζονται από τους δεκάδες αυλοκόλακες, που τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα. Στις σχέσεις του, είναι προστατευτικός και ενθαρρυντικός αλλά όχι απαραίτητα πιστός, εξ αιτίας της ματαιοδοξίας και της επιρρέπειάς του στην κολακεία. Η άκρατη γενναιοδωρία του τον κάνει συχνά θύμα επιτήδειων θηλυκών, που τον.. τραβολογούν και τον κανακεύουν, αποσπώντας πλήθος από δώρα, διόλου ευκαταφρόνητης αξίας. Στο τέλος, μένει ταπί και ψύχραιμος, αναπολώντας το έπος της μεγάλης του ζωής. Σε κάθε περίπτωση όμως, διατηρεί το λεπτό ή σαρκαστικό χιούμορ του και όλα εκείνα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που τον κάνουν τόσο ξεχωριστό. Το βασικό του ελάττωμα είναι, βέβαια, ο υπέρμετρος εγωισμός, που όταν θίγεται, βγάζει στην επιφάνεια είτε μια δεσποτική συμπεριφορά είτε την τάση του να αποσυρθεί από τα… εγκόσμια, με τη μύτη του να ψηλώνει προς το… άπειρο.

Διάβασε επίσης: 


Πηγή

The post Έτσι είναι οι Λέοντες στις ερωτικές τους σχέσεις appeared first on Daily-News.GR.



source https://www.daily-news.gr/zodia/%ce%ad%cf%84%cf%83%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%bb%ce%ad%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%bf/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις