Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Προβλέψεις για τα αισθηματικά του ζωδίου σου, σήμερα 20/04

Διάβασε την  Ημερήσια  Ερωτική Πρόβλεψη του ζωδίου σου *Θέλεις να έχεις μια  ολοκληρωμένη εικόνα  της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια  πρόβλεψη  για το  ζώδιο  του  Ωροσκόπου  σου.  ΚΡΙΟΣ  Εδώ είναι που ταιριάζει το «από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα», καθώς μια πίκρα είναι δεδομένη, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, μάλλον όμως το τέλος ήταν…  Διάβασε περισσότερα   ΤΑΥΡΟΣ  Βρίσκεσαι σε μια φάση, όπου όλα είναι ανοιχτά και κανείς δεν αποκλείει είτε να πάρεις μια απόφαση που τη σκεφτόσουν καιρό, που θα βάλει τέλος σε κάποιες παθογένειες είτε…  Διάβασε περισσότερα ΔΙΔΥΜΟΙ  Αν είσαι μόνος/η, θα συνεχίσεις να έχεις τις επιτυχίες σου, είτε ψάχνεις μια μόνιμη αγκαλιά είτε θέλεις να βιώσεις μια όμορφη περιπέτεια. Ανάλογα με τη φάση που…  Διάβασε περισσότερα ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις ένα ταίρι, που φαίνεται ότι εκπληρώνει αρκετές από τις προδιαγραφές σου, ωστόσο, στην πορεία μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα πράγματα δεν…  Διάβασε περισσότε

Δέκα λάθη της Λιονταρίνας μέσα στη σχέση

Η γυναίκα Λέων είναι εντυπωσιακή, με φλογερό ταμπεραμέντο, έντονη προσωπικότητα και απίστευτο σεξαπίλ, που ξέρει πώς να τραβά την προσοχή και να αναστατώνει το αντρικό φύλο με τη ζωντάνια και το μπρίο της. Ο κάθε άντρας θα ήθελε να κατακτήσει την καρδιά της και να του επιτρέψει να κάτσει στον θρόνο δίπλα της, ωστόσο, κάνει κάποια λάθη στη σχέση που μπορούν να οδηγήσουν στο τέλος της.  

1. Είναι αρχηγική

Το «βασιλικό» και «υπεράνω» ύφος της συχνά προκαλεί την αντίδραση του συντρόφου της, που δεν του αρέσει να του ανακοινώνει απλά το τι θα κάνει ή πώς θα το κάνει. Συνήθως ένα ζευγάρι συζητά και δε δίνει ο ένας εντολή περιμένοντας από τον άλλον να την εκτελέσει. Εκτός αν θέλει να είναι ο… κύριος της Κυρίας.

2. Έχει παράλογες απαιτήσεις

Σε περίπτωση που η οικονομική του άνεση δεν είναι μεγάλη, το να έχει την απαίτηση να την πηγαίνει συχνά και στα καλύτερα μέρη, να της κάνει ακριβά δώρα ή πολυτελείς διακοπές είναι μάλλον παράλογο. Πόσω μάλλον να είναι κακοδιάθετη ή να γίνεται ακόμα και επιθετική, επειδή δε της γίνεται το χατίρι.

3. Γίνεται εγωκεντρική

Μια σχέση αποτελείται από δύο μέλη κι όσο πιο σύντομα βάλει το Εγώ της λίγο πιο πίσω, τόσο πιο γρήγορα θα λειτουργήσει και προς όφελός της. Το να θεωρεί ότι είναι το κέντρο του και να βάζει πρώτα τον εαυτό της και τις ανάγκες της και μετά του άλλου, με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγηθείτε στον χωρισμό.

4. Έχει πάντα δίκιο

Βλέπει και κρίνει τα πράγματα με τον δικό της τρόπο, το ίδιο και ο σύντροφός της και ως διαφορετικοί χαρακτήρες είναι πιθανό να υπάρχουν διαφωνίες και αντιρρήσεις μεταξύ τους. Το να πιστεύει ότι εκείνη έχεις δίκιο και ξέρει τι είναι καλύτερο κι αυτός όχι, προσπαθώντας να επιβάλλει τις θέσεις και τις απόψεις της, χωρίς να λαμβάνει υπόψη της τις δικές του, αυτόματα τον ακυρώνει σαν ισότιμο μέλος της σχέσης.

5. Προσβάλλεται εύκολα

Συχνά θίγεται από ένα πείραγμα ή σχόλιό του και το παίρνει προσωπικά. Προσβάλλεται, θυμώνει και ποιος είδε τον Θεό και δεν το φοβήθηκε. Για να αποφύγει την πιθανή επίθεσή της, είτε πρέπει να κάνει πρόλογο για να την προετοιμάσει είτε να της πει από πριν ότι πρόκειται για αστείο και δεν το εννοεί, κάτι που φυσικά είναι κουραστικό.

6. Είναι ηρωίδα δράματος

Το show είναι στοιχείο του χαρακτήρα της, το ίδιο όμως και το δράμα. Άνετα θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί στην Επίδαυρο με την έμφαση, το ύφος και την υπερβολή που βγάζει σε καταστάσεις που δεν είναι δα και τόσο σημαντικές. Στην αρχή, ο σύντροφός της θα θορυβηθεί, θα ανησυχήσει, θα προσπαθήσει να την καλμάρει, αλλά μετά θα εκνευριστεί με το πολύ κακό για το τίποτα.

7. Είναι επιρρεπής στην κολακεία

Ως βασίλισσα, θέλει γύρω της αυλικούς, πρόσωπα που θα την κολακεύουν, θα την θαυμάζουν, θα την επαινούν και θα βρίσκουν το κάθε τι που κάνει ή την εμφάνισή της μοναδική κι ανεπανάληπτη. Αυτό το θέλει και από το ταίρι της. Σε περίπτωση όμως που δε δώσει την απαιτούμενη για εκείνη σημασία ή δεν κάνει κάποιο κομπλιμέντο, όχι απλά της χαλάει η διάθεση αλλά είναι κι αιτία καβγά.

8. Θεωρεί το ενδιαφέρον δεδομένο

Αυτό μπορεί να συνδυάζεται και με το Νο 3. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά της πολλές φορές δε την αφήνει να δει πέρα από τη μύτη της. Από τη στιγμή που Είσαι Αυτή, θεωρεί το ενδιαφέρον του συντρόφου της δεδομένο και μόνο που είναι δίπλα της πρέπει να ευγνωμονεί τον Ύψιστο για την τύχη του. Δεν του κάνει χάρη όμως. Αν θέλει να παραμείνει στο πλευρό της, οφείλει να δείξει κι αυτή το ενδιαφέρον της.

9. Γίνεται προσβλητική

Αυτό που σιχαίνεται να της κάνουν, αυτό κάνει στο ταίρι της, σε περίπτωση που πει ή κάνει κάτι που διαφωνεί ή τύχει να τσακωθούν. Ακόμα κι αν έχεις όλο το δίκιο με το μέρος της, δεν είναι σωστό να καταφεύγει σε λόγια μειωτικά, προσβλητικά ή υποτιμητικά. Στο κάτω-κάτω είναι δική της επιλογή και αν αποδείχθηκε τόσο… λίγος για εκείνη, τότε πρέπει να τον χωρίσει!

10. Υποκρίνεται

Είναι δυνατή, γενναία, τολμηρή, με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, αλλά όχι πάντα. Το να κρύβει το ότι πληγώθηκε, ότι πόνεσε, ότι ενοχλήθηκε, κοινώς τις στιγμές αδυναμίας της και να υποκρίνεται ότι δεν την αγγίζει το οτιδήποτε ή –χειρότερα- να το γυρίζει σε προσωπική επίθεση, την απομακρύνει από το ταίρι της. Όλες μπορεί να «σπάσουμε» κάποια στιγμή και χρειαζόμαστε τον άλλον για να μας στηρίξει. Γι’ αυτό πρέπει να του ζητήσει τον ώμο του!

Διάβασε επίσης:


Πηγή

The post Δέκα λάθη της Λιονταρίνας μέσα στη σχέση appeared first on Daily-News.GR.



source https://www.daily-news.gr/zodia/%ce%b4%ce%ad%ce%ba%ce%b1-%ce%bb%ce%ac%ce%b8%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bb%ce%b9%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%87%ce%ad/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις