Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Προβλέψεις για τα αισθηματικά του ζωδίου σου, σήμερα 20/04

Διάβασε την  Ημερήσια  Ερωτική Πρόβλεψη του ζωδίου σου *Θέλεις να έχεις μια  ολοκληρωμένη εικόνα  της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια  πρόβλεψη  για το  ζώδιο  του  Ωροσκόπου  σου.  ΚΡΙΟΣ  Εδώ είναι που ταιριάζει το «από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα», καθώς μια πίκρα είναι δεδομένη, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, μάλλον όμως το τέλος ήταν…  Διάβασε περισσότερα   ΤΑΥΡΟΣ  Βρίσκεσαι σε μια φάση, όπου όλα είναι ανοιχτά και κανείς δεν αποκλείει είτε να πάρεις μια απόφαση που τη σκεφτόσουν καιρό, που θα βάλει τέλος σε κάποιες παθογένειες είτε…  Διάβασε περισσότερα ΔΙΔΥΜΟΙ  Αν είσαι μόνος/η, θα συνεχίσεις να έχεις τις επιτυχίες σου, είτε ψάχνεις μια μόνιμη αγκαλιά είτε θέλεις να βιώσεις μια όμορφη περιπέτεια. Ανάλογα με τη φάση που…  Διάβασε περισσότερα ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις ένα ταίρι, που φαίνεται ότι εκπληρώνει αρκετές από τις προδιαγραφές σου, ωστόσο, στην πορεία μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα πράγματα δεν…  Διάβασε περισσότε

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον γάμο τους

Στις μέρες μας οι περισσότεροι δεν αντέχουν την πίεση και τα προβλήματα της καθημερινότητας και είτε χωρίζουν είτε ψάχνονται αλλού, προκειμένου να ξεφύγουν. Άλλωστε από πειρασμούς είναι γεμάτος ο τόπος! Ένα ζευγάρι πρέπει να αγαπιέται πολύ, να είναι κατασταλαγμένο και αποφασισμένο να υπερνικήσει όλα αυτά τα εμπόδια, ώστε να παραμείνει ενωμένο κι αυτό απαιτεί δουλίτσα και από τις δυο πλευρές. Παρακάτω, θα διαβάσεις ποιοι είναι οι 4 άντρες του ζωδιακού που θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το γάμο τους με όλες τους τις δυνάμεις! 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι υπομονετικός, ήρεμος και πεισματάρης κι αυτά τον βοηθούν στο να μπαίνει σε μια σχέση και με αργά και σταθερά βήματα να τη φτάνει στο επίπεδο που θέλει. Μπορεί να μην βιάζεται, να θέλει το χρόνο του για να αποκτήσει την εμπιστοσύνη που χρειάζεται αλλά και να βεβαιωθεί για τα συναισθήματά του, όμως, όταν αποφασίσει να συμβιώσει με μια γυναίκα ή -ακόμα περισσότερο- να μοιραστεί το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της, πίσω δε θα κάνει. Βέβαια, μετά από αρκετό καιρό, επειδή είναι και σούπερ αισθησιακός, αν ατονήσει το ερωτικό ενδιαφέρον του, μπορεί να την κάνει την κουτσουκέλα του, αλλά δε θα χωρίσει κιόλας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θέλει να παντρευτεί, να ανοίξει σπίτι, να κάνει οικογένεια και συνήθως οι σχέσεις που δημιουργοεί έχουν αυτή την προοπτική. Ο έντονος συναισθηματισμός, οι κυκλοθυμικές του τάσεις κι η ανασφάλειά του, που βγαίνει σαν γκρίνια και κρεβατομουρμούρα αρκετές φορές, ξεπερνιούνται από τη δοτικότητα, τη φροντίδα και την προστασία που παρέχει στην σύντροφό του. Αν, μάλιστα, έχει και παιδιά, τότε αφιερώνεται σε αυτά και τις ανάγκες τους. Επειδή όμως έχει και μια ροπή στην… καψούρα, δεν είναι απόλυτα πιστος, δε θα έφτανε όμως στο σημείο να «χαλάσουν» και το σπιτικό του.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός, ως γνωστόν, είναι απόλυτος, οπότε όταν θα κάνει μια σχέση θα είναι «για πάντα», αν και εφ’ όσον, βέβαια, ερωτευτεί και το άλλο πρόσωπο έχει αποκτήσει πλέον την εμπιστοσύνη του. Τα συναισθήματά του έχουν βάθος και… πλάτος, τα δίνει όλα, αλλά απαιτεί τα ανάλογα κι από το ταίρι του. Είναι δύσκολος σαν χαρακτήρας, όμως είναι αξιόπιστος, σταθερός κι αφοσιωμένος στον άνθρωπό του, ενώ δε συνηθίζει να ξενοκοιτάει, αφού για να φτάσει στο σημείο να συμβιώσει, θα είναι απόλυτα σίγουρος και για τα αισθήματά του αλλά και τα αισθήματα της άλλης πλευράς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι γνωστό ότι τα πάει καλά με τον χρόνο, οπότε κι οι σχέσεις του θέλει να έχουν σταθερότητα και μεγάλη διάρκεια, άλλωστε κύριο χαρακτηριστικό του είναι η υπομονή, αλλά και η αντοχή του στα δύσκολα, οπότε τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει συζώντας ή ως παντρεμένος είναι πανέτοιμος να τα αντιμετωπίσει. Μπορεί να μην ανοίγεται συναισθηματικά, να φαίνεται συγκρατημένος, όμως αγαπάει αληθινά και δεν πρόκειται να χαλάσει τη σχέση του για μια επιπολαιότητα ή περιπέτεια που έτσι κι αλλιώς δεν είναι του στιλ του.

Διάβασε επίσης:


Πηγή

The post Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον γάμο τους appeared first on Daily-News.GR.



source https://www.daily-news.gr/zodia/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%af-%ce%bf%ce%b9-%ce%ac%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b6%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%80%ce%b1/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις