Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Προβλέψεις για τα αισθηματικά του ζωδίου σου, σήμερα 20/04

Διάβασε την  Ημερήσια  Ερωτική Πρόβλεψη του ζωδίου σου *Θέλεις να έχεις μια  ολοκληρωμένη εικόνα  της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια  πρόβλεψη  για το  ζώδιο  του  Ωροσκόπου  σου.  ΚΡΙΟΣ  Εδώ είναι που ταιριάζει το «από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα», καθώς μια πίκρα είναι δεδομένη, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, μάλλον όμως το τέλος ήταν…  Διάβασε περισσότερα   ΤΑΥΡΟΣ  Βρίσκεσαι σε μια φάση, όπου όλα είναι ανοιχτά και κανείς δεν αποκλείει είτε να πάρεις μια απόφαση που τη σκεφτόσουν καιρό, που θα βάλει τέλος σε κάποιες παθογένειες είτε…  Διάβασε περισσότερα ΔΙΔΥΜΟΙ  Αν είσαι μόνος/η, θα συνεχίσεις να έχεις τις επιτυχίες σου, είτε ψάχνεις μια μόνιμη αγκαλιά είτε θέλεις να βιώσεις μια όμορφη περιπέτεια. Ανάλογα με τη φάση που…  Διάβασε περισσότερα ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις ένα ταίρι, που φαίνεται ότι εκπληρώνει αρκετές από τις προδιαγραφές σου, ωστόσο, στην πορεία μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα πράγματα δεν…  Διάβασε περισσότε

Δέκα λάθη της Ζυγίνας μέσα στη σχέση

Η Ζυγίνα είναι περιζήτητη στο αντρικό φύλο με τη γοητεία, τη χάρη, την κομψότητα και την ευγένεια που τη διακρίνουν κι όπου κι αν βρεθεί την φλερτάρουν επίμονα.

Πολλοί άντρες θα ήθελαν να κατακτήσουν την καρδιά της και να μείνουν δίπλα της, ωστόσο, κάνει κάποια  λάθη στη σχέση που μπορούν να οδηγήσουν στο τέλος της. Ποια είναι αυτά;

1. Δεν μπορεί να μείνει μόνη

Μισεί τη μοναξιά, δε θέλει να μένει μόνη της κι αυτή η ανάγκη για συντροφικότητα φαίνεται στο πρόσωπό της, ακόμα κι αν νομίζει ότι με τα χαμόγελα και το άνετο στιλ της το κρύβει. Το θέμα είναι ότι συχνά, εξ αιτίας της, κάνει συμβιβασμούς ή χαμηλώνει τον πήχη, με αποτέλεσμα να είναι σε σχέση με άνθρωπο που δε της ταιριάζει.

2. Δεν ξέρει το «όχι»

Η δυσκολία της να πει «όχι» είναι χαρακτηριστική, ακόμα και μέσα στη σχέση της, το θέμα όμως είναι ότι αν διαφωνεί με κάτι που θέλει ο σύντροφός της να το λέει εκείνη τη στιγμή. Όχι μετά από μέρες και με ένταση λες και την υποχρέωσε να τον ακολουθήσει. Πρέπει να μάθει να αρνείται και να αιτιολογεί το “γιατί” αμέσως.

3. Ίσως, μήπως και αλλά

Αυτές είναι οι αγαπημένες της λέξεις και τις χρησιμοποιεί πιο συχνά και από το «καλημέρα». Πάντα σκέφτεται τα πράγματα παραπάνω από όσο χρειάζεται και όσο πιο πολύ το κάνει, τόσο αυξάνονται οι αμφιβολίες και οι δισταγμοί της και εγκλωβίζεται ανάμεσα στο τι θέλει και αν είναι πραγματικό ή είναι αυτό που θέλει το ταίρι της.

4. Δεν πρέπει να βιάζεται

Είναι ιδιαίτερα ρομαντική και η συντροφικότητα παίζει σημαντικό ρόλο για αυτήν, όμως άλλο το σεξ, άλλο η σχέση κι όσο πιο γρήγορα μάθει να τα διαχωρίζει, τόσο πιο σωστές θα είναι οι επιλογές της! Το ότι μπορεί να τύχει και να βρεθεί σεξουαλικά με έναν άντρα δε σημαίνει ότι «κάνει» και για να τον κρατήσει δίπλα της, ούτε και πρέπει να αρχίσει να φαντάζεται ότι τους δένει κάτι περισσότερο.

5. Λανθασμένες επιλογές

Αυτό συνδέεται με το παραπάνω. Συνήθως την… επιλέγουν και αυτή, παρασυρόμενη από μια γοητευτική εμφάνιση ή συμπεριφορά και τα κομπλιμέντα που εισπράττει δε προβάλλει και πολλές αντιστάσεις. Μετά, βρίσκει τον εαυτό της σε μια σχέση που δεν είναι όπως την ήθελε κι αρχίζει τα παράπονα. Αν εμβάθυνε λίγο περισσότερο όμως από την αρχή και στεκόταν σε χαρακτήρες κι όχι σε πρόσωπα, μεν θα παρατεινόταν η μοναξιά της για λίγο ακόμα, αλλά θα ήταν ποιοτικότερη η σχέση της.

6. Είναι… υποχωρητική αλλά μετά?

Είτε πρόκειται για τακτική είτε γίνεται ασυνείδητα, συνήθως στην αρχή της σχέσης της είναι υπερβολικά υποχωρητική και συγκαταβατική. Όταν όμως περάσει λίγος καιρός και νιώσει πιο σίγουρη, αλλάζει το τροπάρι. Γίνεται διεκδικητική, επίμονη και θέλει να της κάνουν το χατίρι κάθε φορά, φέρνοντας το ταίρι της σε δυσχερή θέση ή -ακόμα χειρότερα- κάνοντάς το να νιώθει υπεύθυνο.

7. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες

Θέλει ετούτο, θέλει εκείνο, αλλά περιμένει από τον σύντροφό της να πάρει την πρωτοβουλία, λες κι αυτή δεν μπορεί να κινήσει τα νήματα κι όταν δεν το κάνει, αρχίζει και γκρινιάζει. Το μότο που πρέπει να ακολουθεί είναι το: «αν θέλεις κάτι να γίνει, κάντο μόνος σου»! Άλλωστε αυτό σημαίνει «ισότιμη σχέση».

8. Δεν είναι κάθε μέρα του… Άι Γιαννιού

Της αρέσουν τα όμορφα λόγια, τα κομπλιμέντα και να τη διεκδικεί το ταίρι της, ακόμα και μέσα στη σχέση, όμως, με τα προβλήματα της καθημερινότητας να αυξάνονται συνεχώς, δε γίνεται κάθε μέρα να έχει αυτή τη διάθεση. Αυτό δε σημαίνει ότι έπαψε και να είναι ερωτευμένο μαζί της, όπως συνήθως σκέφτεται. Αντί να την πιάνουν αμφιβολίες και να κάνει παράπονα, πρέπει να βάλει το… χεράκι της και να τραβήξει την προσοχή του.

9. Άλλη έχει το όνομα…

… αυτή έχει τη χάρη της κριτικής! Ναι μεν γλυκομίλητη και ευγενική, όμως, το κιτς δεν το ανέχεται. Αν μια συμπεριφορά ή μια κουβέντα της κάνει «δεύτερη», ιδίως όμως αν θεωρήσει ότι το ντύσιμο ξεφεύγει από τα στάνταρ, τότε η γλώσσα της σπάει κόκκαλα. Αν μάλιστα το ταίρι της, πρόκειται να τη συνοδεύει κιόλας και είναι πιο χύμα, τότε δε θα συγκρατηθεί καθόλου και θα ξεχάσει τους καλούς της τρόπους.

10. Δίνει δικαιώματα

Το φλερτ για αυτήν είναι αναζωογονητικό, της ανεβάζει τη διάθεση και ενισχύει την αυτοπεποίθησή της γιατί βλέπει ότι αρέσει. Πρέπει όμως να πατά κι ένα φρένο γιατί ενθαρρύνοντας έναν άντρα, το παιχνίδι μπορεί να πάρει γρήγορα άλλες διαστάσεις κι αν είναι ήδη σε σχέση, είναι λογικό να ζηλέψει ο σύντροφός της και να την κατηγορήσει ότι παίζει σε δύο ταμπλό ή ότι κρατά καβάτζες σε περίπτωση που χωρίσουν.

Διάβασε επίσης: 


Πηγή

The post Δέκα λάθη της Ζυγίνας μέσα στη σχέση appeared first on Daily-News.GR.



source https://www.daily-news.gr/zodia/%ce%b4%ce%ad%ce%ba%ce%b1-%ce%bb%ce%ac%ce%b8%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b6%cf%85%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%87%ce%ad%cf%83%ce%b7/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις