Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Προβλέψεις για τα αισθηματικά του ζωδίου σου, σήμερα 20/04

Διάβασε την  Ημερήσια  Ερωτική Πρόβλεψη του ζωδίου σου *Θέλεις να έχεις μια  ολοκληρωμένη εικόνα  της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια  πρόβλεψη  για το  ζώδιο  του  Ωροσκόπου  σου.  ΚΡΙΟΣ  Εδώ είναι που ταιριάζει το «από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα», καθώς μια πίκρα είναι δεδομένη, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, μάλλον όμως το τέλος ήταν…  Διάβασε περισσότερα   ΤΑΥΡΟΣ  Βρίσκεσαι σε μια φάση, όπου όλα είναι ανοιχτά και κανείς δεν αποκλείει είτε να πάρεις μια απόφαση που τη σκεφτόσουν καιρό, που θα βάλει τέλος σε κάποιες παθογένειες είτε…  Διάβασε περισσότερα ΔΙΔΥΜΟΙ  Αν είσαι μόνος/η, θα συνεχίσεις να έχεις τις επιτυχίες σου, είτε ψάχνεις μια μόνιμη αγκαλιά είτε θέλεις να βιώσεις μια όμορφη περιπέτεια. Ανάλογα με τη φάση που…  Διάβασε περισσότερα ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις ένα ταίρι, που φαίνεται ότι εκπληρώνει αρκετές από τις προδιαγραφές σου, ωστόσο, στην πορεία μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα πράγματα δεν…  Διάβασε περισσότε

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, πώς αντιδράς στην απόρριψη;

Ανάμεσα σε όλα τα τρομερά συναισθήματα που βιώνουν οι άνθρωποι, η απόρριψη είναι μια κατηγορία μόνη της. Είναι ένα αίσθημα απόλυτης δυστυχίας που σε επηρεάζει από μέσα προς τα έξω και σε κάνει να αμφισβητείς όλα όσα νόμιζες ότι αγαπούσες στον εαυτό σου. Ως συνέπεια, θα πρέπει να ξεκινήσεις από το μηδέν, ξαναχτίζοντας την αυτοπεποίθησή σου σιγά-σιγά.

Διάβασε παρακάτω πως χειρίζονται την απόρριψη τα ζώδια της γης και τι κάνουν για να επουλώσουν τα τραύματα τους:

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, όταν εισπράξεις μια απόρριψη, σχηματίζεται γύρω σου μια φούσκα στην οποία επιλέγεις να αποσυρθείς για να ξεφύγεις από την πραγματικότητα. Αρχίζεις να επιδίδεσαι σε μαραθωνίους παρακολούθησης τηλεοπτικών σειρών, να τρως πιο πολύ από όσα αντέχεις, να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι και να φοράς όλη μέρα τις πιτζάμες σου. «Μουλιάζεις» μέσα στην απόρριψη, αφήνοντάς την να σε διαποτίσει μέχρι που να μην έχει πια καμία εξουσία πάνω σου. Ωστόσο, αφήνοντας τον εαυτό σου να ξεφύγει για τόσο καιρό, μπορεί να αποδειχτεί ακόμα πιο δύσκολο να ξαναχτίσεις γύρω σου τα τείχη ασφαλείας που είναι τόσο απαραίτητα για σένα.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το θέμα με εσένα Παρθένε, είναι ότι έχεις τόση εμμονή με την τελειότητα που στην πραγματική ζωή βιώνεις την απόρριψη πολύ πιο συχνά από τα άλλα ζώδια. Παρόλο που συνήθως δεν το συζητάς, νιώθεις απόρριψη όταν κάποιος ξεχνάει να σου στείλει το μήνυμα που περιμένεις ή ακόμα και αν τύχει να σε κοιτάξουν περίεργα. Όσον αφορά τις σοβαρές απορρίψεις που μπορεί να τύχουν στη ζωή σου, είναι σαν να μπαίνεις σε κατάσταση σοκ. «Κλειδώνεις» εντελώς. Δείχνεις σα να μη νιώθεις τίποτα, αλλά στην πραγματικότητα νιώθεις τα πάντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσένα Αιγόκερε, η απόρριψη σε μετατρέπει σε πάγο. Θα υψώσεις τόσο αιχμηρά φράγματα που θα είναι εντελώς αδιαπέραστα, ακόμα κι από εκείνους που θέλουν να βοηθήσουν. Κάποια κοντινά σου άτομα μπορεί και να αισθάνονται ότι βγάζεις το θυμό σου πάνω τους. Συνήθως, αφού φουλάρεις από εχθρότητα και αρνητικά συναισθήματα, θα δεις καθαρά και θα αποδεχτείς αυτό που συνέβη και μετά θα αρχίσεις να προχωράς μπροστά. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα που προσπαθείς να λύσεις το πρόβλημά σου, θα έχεις καταφέρει να απωθήσεις πολλούς ανθρώπους.

Διάβασε επίσης:


Πηγή

The post Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, πώς αντιδράς στην απόρριψη; appeared first on Daily-News.GR.source https://www.daily-news.gr/zodia/%cf%84%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%b5-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b8%ce%ad%ce%bd%ce%b5-%ce%b1%ce%b9%ce%b3%cf%8c%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b5-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%82-%cf%83/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις