Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Προβλέψεις για τα αισθηματικά του ζωδίου σου, σήμερα 20/04

Διάβασε την  Ημερήσια  Ερωτική Πρόβλεψη του ζωδίου σου *Θέλεις να έχεις μια  ολοκληρωμένη εικόνα  της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια  πρόβλεψη  για το  ζώδιο  του  Ωροσκόπου  σου.  ΚΡΙΟΣ  Εδώ είναι που ταιριάζει το «από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα», καθώς μια πίκρα είναι δεδομένη, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, μάλλον όμως το τέλος ήταν…  Διάβασε περισσότερα   ΤΑΥΡΟΣ  Βρίσκεσαι σε μια φάση, όπου όλα είναι ανοιχτά και κανείς δεν αποκλείει είτε να πάρεις μια απόφαση που τη σκεφτόσουν καιρό, που θα βάλει τέλος σε κάποιες παθογένειες είτε…  Διάβασε περισσότερα ΔΙΔΥΜΟΙ  Αν είσαι μόνος/η, θα συνεχίσεις να έχεις τις επιτυχίες σου, είτε ψάχνεις μια μόνιμη αγκαλιά είτε θέλεις να βιώσεις μια όμορφη περιπέτεια. Ανάλογα με τη φάση που…  Διάβασε περισσότερα ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις ένα ταίρι, που φαίνεται ότι εκπληρώνει αρκετές από τις προδιαγραφές σου, ωστόσο, στην πορεία μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα πράγματα δεν…  Διάβασε περισσότε

Τα πέντε ζώδια που παίρνουν κακό βαθμό στις σχέσεις τους

Υπάρχουν ζώδια που έχουν την τάση όταν κάνουν μια σχέση να την υποστηρίζουν και να βάζουν τα δυνατά τους για να ευδοκιμήσει. Δίνουν σημασία στον/στην σύντροφό τους και τις ανάγκες του και γενικά «δουλεύουν» πάρα πολύ για να αναπτυχθεί και να διαρκέσει ο σύνδεσμος με το ταίρι τους.

Υπάρχουν όμως και κάποια ζώδια που «τα κάνουν θάλασσα» σε αυτόν τον τομέα. Είτε επειδή φοβούνται τη δέσμευση, είτε επειδή ζουν μέσα στη δική τους φούσκα και δυσκολεύονται να αποδεχτούν την πραγματικότητα και μια ρεαλιστική σχέση. Σε κάθε περίπτωση, άθελά τους ίσως, αυτό που τελικά καταφέρνουν είναι να διαλύσουν κάτι που ξεκίνησε όμορφα και υπό άλλες συνθήκες θα είχε πολύ καλές προοπτικές.

Διάβασε παρακάτω ποια ζώδια δυσκολεύονται να συνεργαστούν ή να δεσμευτούν με τον/την εκάστοτε σύντροφό τους, λειτουργώντας διασπαστικά μέσα σε μια σχέση.

ΚΡΙΟΣ 

Οι Κριοί κάνουν συχνά το λάθος να μην ενδιαφέρονται για το βάθος της σχέσης τους από την αρχή. Έχουν την τάση να μην στοχάζονται πάνω στην ουσιαστική επαφή τους με το άλλο άτομο. Ζουν την ένταση, την έξαρση και τον ενθουσιασμό της στιγμής, αλλά δεν εμβαθύνουν στο παραμικρό. Αυτή η στάση τους αποδυναμώνει μια σχέση πριν ακόμα ξεκινήσει. Είναι το ζώδιο που πορεύεται πολύ «cool» και μετά γκρεμίζει τα πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το ζώδιο έχει την κακή συνήθεια να τεστάρει τους ανθρώπους και να τους βάζει σε δοκιμασίες, μερικές φορές υπερβαίνοντας τα όρια. Οι Ταύροι χρειάζονται τόσο πολύ να είναι σίγουροι για τον σύντροφό τους, που συχνά πετυχαίνουν το αντίθετο. Να χαθεί δηλαδή το ενδιαφέρον της άλλης πλευράς. Γενικά, αυτό το ζώδιο έχει τεράστια αδυναμία στο να ρισκάρει μια ενδεχόμενη απιστία.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι θα τρέξουν μακριά από οποιοδήποτε είδος σύνδεσης που δείχνει ότι θα τους καθηλώσει σε μια κατάσταση. Είναι το μόνο ζώδιο που ακόμα και η παραμικρή προσπάθεια «να το δέσεις» είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Ένας Δίδυμος δεν μένει ποτέ ακίνητος και η στασιμότητα τον σκοτώνει. Χρειάζεται πολλή τέχνη, αγάπη αλλά και κατανόηση από την άλλη πλευρά για να καταφέρει ένα μίνιμουμ είδος δέσμευσης εκ μέρους του Διδύμου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες συμπεριφέρονται πολύ παρορμητικά και μπορεί να γίνουν εξαιρετικά αιχμηροί μέσα σε μια σχέση. Προτιμούν τις σύντομες, περιστασιακές σχέσεις και συνήθως επιλέγουν άτομα που είναι δύσκολοι χαρακτήρες. Έχουν την τάση να στραγγίζουν συναισθηματικά τον εκάστοτε σύντροφό τους, κάτι που είναι δύσκολα υποφερτό. Τελικά το ταίρι του Τοξότη θα απομακρυνθεί …τρέχοντας, προκειμένου να προστατευτεί από την πληθωρική συμπεριφορά, την ένταση και την ασυνέπεια. 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες λατρεύουν την έννοια της αγάπης, αλλά συχνά είναι πολύ κακοί στον τομέα των σχέσεων. Τους κυβερνούν τα συναισθήματά τους –που δεν είναι πάντα τόσο ξεκάθαρα– ενώ οι περισσότεροι κυριαρχούνται από ένα σωρό δεισιδαιμονίες. Απεχθάνονται τις ρεαλιστικές καταστάσεις και είναι μανούλες στο να ωραιοποιούν τη σκληρή πραγματικότητα. Όταν τα πράγματα δυσκολέψουν και αναδειχθούν οι απαιτήσεις που έχει μια σχέση, συνήθως παραιτούνται ή «αφήνουν στα κρύα του λουτρού» το ταίρι τους.

Διάβασε επίσης:


Πηγή

The post Τα πέντε ζώδια που παίρνουν κακό βαθμό στις σχέσεις τους appeared first on Daily-News.GR.



source https://www.daily-news.gr/zodia/%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%ba%cf%8c-%ce%b2%ce%b1%ce%b8%ce%bc%cf%8c/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις