Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Προβλέψεις για τα αισθηματικά του ζωδίου σου, σήμερα 27/11

Διάβασε την  Ημερήσια  Ερωτική Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον   Γιάννη Ριζόπουλο  *Θέλεις να έχεις μια  ολοκληρωμένη εικόνα  της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια  πρόβλεψη  για το  ζώδιο  του  Ωροσκόπου  σου.  ΚΡΙΟΣ ❤ Είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, η μεγάλη ποικιλία στις επιλογές σου, θα σε αφήσει ευχαριστημένο/η και…  Διάβασε περισσότερα   ΤΑΥΡΟΣ  ❤ Με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε περιμένουν πολλά… καλά σε υλικό-σεξουαλικό…  Διάβασε περισσότερα ΔΙΔΥΜΟΙ  ❤ Με την Αφροδίτη απέναντί σου όλα μπορεί να εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου κι αν…  Διάβασε περισσότερα ΚΑΡΚΙΝΟΣ  ❤ Το «για πάντα μαζί» έχει ενίοτε και κάποιες πολύ «τοξικές» πτυχές κι ίσως σήμερα να τις βιώσεις,…  Διάβασε περισσότερα ΛΕΩΝ  ❤ Η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τις ερωτικές αναζητήσεις σου κι αν είσαι μόνος/η, είναι…  Διάβασε περισσότερα ΠΑΡΘΕΝΟΣ  ❤ Η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου δεν ευνοεί τα προσωπικά σου, αντίθετα το πιθανότερο είναι να…  Διάβασε περισσ

low price

Σκορπιέ, γιατί ερωτεύεσαι το λάθος άτομο;

Στη συγκεκριμένη ερώτηση, η απάντηση βρίσκεται σε σένα, στον χαρακτήρα σου και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους. Αγαπητέ Σκορπιέ άκου να δεις πώς έχουν τα πράγματα με σένα:

Χρειάζεσαι να έχεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου που να καταλαβαίνει τις ξαφνικές και απότομες αλλαγές στην διάθεσή σου. Να μπορεί να νιώσει όπως εσύ και να καταλαβαίνει τα συναισθήματά σου.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Εσύ όμως αρκετά συχνά επιλέγεις ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι και τόσο… αισθηματίες. Άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν την μεγάλη ανάγκη που έχεις για συναισθηματική επιβεβαίωση. Εσύ έχεις ανάγκη από τον άλλο να σου δείχνει ότι είναι εκεί για σένα με πράξεις. Να είσαι σίγουρος για το πώς νιώθει για σένα και να μην σε κάνει να αμφιβάλλεις για το παραμικρό.

Από την πλευρά σου είσαι πιστός από την μια πλευρά, αλλά και ζηλιάρης από την άλλη. Θα πρέπει να σταματήσεις να επιλέγεις άτομα που δεν νοιάζονται για τα αισθήματά σου και δεν είναι τόσο ευαίσθητα όσο εσύ.

Διάβασε επίσης:


Πηγή

The post Σκορπιέ, γιατί ερωτεύεσαι το λάθος άτομο; appeared first on Daily-News.GR.source https://www.daily-news.gr/zodia/%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%80%ce%b9%ce%ad-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b5%cf%8d%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%ac%ce%b8%ce%bf%cf%82-%ce%ac%cf%84%ce%bf/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις