Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Προβλέψεις για τα αισθηματικά του ζωδίου σου, σήμερα 20/04

Διάβασε την  Ημερήσια  Ερωτική Πρόβλεψη του ζωδίου σου *Θέλεις να έχεις μια  ολοκληρωμένη εικόνα  της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια  πρόβλεψη  για το  ζώδιο  του  Ωροσκόπου  σου.  ΚΡΙΟΣ  Εδώ είναι που ταιριάζει το «από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα», καθώς μια πίκρα είναι δεδομένη, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, μάλλον όμως το τέλος ήταν…  Διάβασε περισσότερα   ΤΑΥΡΟΣ  Βρίσκεσαι σε μια φάση, όπου όλα είναι ανοιχτά και κανείς δεν αποκλείει είτε να πάρεις μια απόφαση που τη σκεφτόσουν καιρό, που θα βάλει τέλος σε κάποιες παθογένειες είτε…  Διάβασε περισσότερα ΔΙΔΥΜΟΙ  Αν είσαι μόνος/η, θα συνεχίσεις να έχεις τις επιτυχίες σου, είτε ψάχνεις μια μόνιμη αγκαλιά είτε θέλεις να βιώσεις μια όμορφη περιπέτεια. Ανάλογα με τη φάση που…  Διάβασε περισσότερα ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις ένα ταίρι, που φαίνεται ότι εκπληρώνει αρκετές από τις προδιαγραφές σου, ωστόσο, στην πορεία μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα πράγματα δεν…  Διάβασε περισσότε

Σκορπιέ, γιατί ερωτεύεσαι το λάθος άτομο;

Στη συγκεκριμένη ερώτηση, η απάντηση βρίσκεται σε σένα, στον χαρακτήρα σου και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους. Αγαπητέ Σκορπιέ άκου να δεις πώς έχουν τα πράγματα με σένα:

Χρειάζεσαι να έχεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου που να καταλαβαίνει τις ξαφνικές και απότομες αλλαγές στην διάθεσή σου. Να μπορεί να νιώσει όπως εσύ και να καταλαβαίνει τα συναισθήματά σου.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Εσύ όμως αρκετά συχνά επιλέγεις ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι και τόσο… αισθηματίες. Άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν την μεγάλη ανάγκη που έχεις για συναισθηματική επιβεβαίωση. Εσύ έχεις ανάγκη από τον άλλο να σου δείχνει ότι είναι εκεί για σένα με πράξεις. Να είσαι σίγουρος για το πώς νιώθει για σένα και να μην σε κάνει να αμφιβάλλεις για το παραμικρό.

Από την πλευρά σου είσαι πιστός από την μια πλευρά, αλλά και ζηλιάρης από την άλλη. Θα πρέπει να σταματήσεις να επιλέγεις άτομα που δεν νοιάζονται για τα αισθήματά σου και δεν είναι τόσο ευαίσθητα όσο εσύ.

Διάβασε επίσης:


Πηγή

The post Σκορπιέ, γιατί ερωτεύεσαι το λάθος άτομο; appeared first on Daily-News.GR.



source https://www.daily-news.gr/zodia/%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%80%ce%b9%ce%ad-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b5%cf%8d%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%ac%ce%b8%ce%bf%cf%82-%ce%ac%cf%84%ce%bf/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις