Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Προβλέψεις για τα αισθηματικά του ζωδίου σου, σήμερα 20/04

Διάβασε την  Ημερήσια  Ερωτική Πρόβλεψη του ζωδίου σου *Θέλεις να έχεις μια  ολοκληρωμένη εικόνα  της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια  πρόβλεψη  για το  ζώδιο  του  Ωροσκόπου  σου.  ΚΡΙΟΣ  Εδώ είναι που ταιριάζει το «από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα», καθώς μια πίκρα είναι δεδομένη, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, μάλλον όμως το τέλος ήταν…  Διάβασε περισσότερα   ΤΑΥΡΟΣ  Βρίσκεσαι σε μια φάση, όπου όλα είναι ανοιχτά και κανείς δεν αποκλείει είτε να πάρεις μια απόφαση που τη σκεφτόσουν καιρό, που θα βάλει τέλος σε κάποιες παθογένειες είτε…  Διάβασε περισσότερα ΔΙΔΥΜΟΙ  Αν είσαι μόνος/η, θα συνεχίσεις να έχεις τις επιτυχίες σου, είτε ψάχνεις μια μόνιμη αγκαλιά είτε θέλεις να βιώσεις μια όμορφη περιπέτεια. Ανάλογα με τη φάση που…  Διάβασε περισσότερα ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις ένα ταίρι, που φαίνεται ότι εκπληρώνει αρκετές από τις προδιαγραφές σου, ωστόσο, στην πορεία μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα πράγματα δεν…  Διάβασε περισσότε

Οι δυο πιο ξενέρωτοι και οι τρεις πιο σέξι άντρες του ζωδιακού

Το αν είναι σέξι κάποιος ή ξενέρωτος θα το κρίνουν οι γυναίκες, που έχουν τον πρώτο λόγο. Έτσι δεν είναι το σωστό; Ποιον βλέπουν και τις αναστατώνει και σε ποιον παραμένουν απαθείς; Εμείς τις ρωτήσαμε και αυτές απάντησαν και μάλιστα αιτιολόγησαν και την άποψή τους. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν εκπλήξεις, αλλά, σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ διαφορετικό απ’ αυτό που φαντάζεσαι. Ας δούμε, λοιπόν, τι αποφάσισαν!

ΟΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έντονη τάση του για ανεξαρτησία αλλά και το ότι δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να ζευγαρώσει τον φέρνει στην πρώτη θέση των… ξενέρωτων. Επίσης, το καλό σεξ χρειάζεται και συναίσθημα, κάτι που συχνά λείπει από τον κύριο αυτό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δε φταίει η εμμονή του στη λεπτομέρεια, ούτε το ότι συχνά γίνεται υποχόνδριος. Μάλλον ευθύνεται το γεγονός ότι βλέπει το σεξ σαν τυπική διαδικασία ή ως αντικείμενο μελέτης. Λίγο παραπάνω καρδιά αν έβαζε, θα ήταν πολύ πιο σέξι.  

ΟΙ ΠΙΟ ΣΕΞΙ

ΚΡΙΟΣ

Μιλάμε για το A male. Ο άντρας αυτός βγάζει έντονη σεξουαλικότητα, είναι το «αρσενικό», ο «βαρβατάντρας», που οι περισσότερες γυναίκες θα ήθελαν στο κρεβάτι τους για μια βραδιά (ή και πάρα πολλές) πάθους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νόμιζες ότι ο Σκορπιός θα ήταν ο πρώτος της λίστας των πιο σέξι αντρών; Κι όμως! Βγάζει έντονη σεξουαλικότητα, πάθος, αισθησιασμό, είναι και λίγο brutal στο κρεβάτι, τι του στέρησε την πρωτιά; Το ότι είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ή θα δείξει όλα αυτά τα στοιχεία και θα κάνει τις γυναίκες να παραμιλήσουν ή θα φαίνεται εντελώς αδιάφορος για το σεξ. Μην ξεχνάμε ότι το πολύ μυστήριο κουράζει! 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτός είναι ο πιο σέξι άντρας του ζωδιακού! Και είναι ό,τι φαίνεται! Ο γιος της Αφροδίτης με τη στιβαρή κορμοστασιά και το πονηρό ύφος εμπνέει για νύχτες γεμάτες αισθησιασμό, ηδονή και έρωτα! Κι η αλήθεια είναι ότι για οτιδήποτε άλλο μπορεί να βαριέται στο σεξ όμως δίνει ρεσιτάλ, αφού χαρακτηρίζεται και από ποσότητα και από ποιότητα! Μπράβο Ταύρε!

Διάβασε επίσης:


Πηγή

The post Οι δυο πιο ξενέρωτοι και οι τρεις πιο σέξι άντρες του ζωδιακού appeared first on Daily-News.GR.



source https://www.daily-news.gr/zodia/%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%cf%85%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%be%ce%b5%ce%bd%ce%ad%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%83%ce%ad/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις