Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Προβλέψεις για τα αισθηματικά του ζωδίου σου, σήμερα 28/01

Διάβασε την  Ημερήσια  Ερωτική Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον   Γιάννη Ριζόπουλο  *Θέλεις να έχεις μια  ολοκληρωμένη εικόνα  της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια  πρόβλεψη  για το  ζώδιο  του  Ωροσκόπου  σου.  ΚΡΙΟΣ ❤ Αν είσαι μόνος/η. η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε βάζει σε πονηρές σκέψεις, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε μια ερωτική φωλιά, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα κι…  Διάβασε περισσότερα   ΤΑΥΡΟΣ  ❤ Η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου θα φροντίσει να σου στείλει μια καλή παρέα αλλά και πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα, ίσως μάλιστα να αρχίσεις να απορείς, που στο…  Διάβασε περισσότερα ΔΙΔΥΜΟΙ  ❤ Βρίσκεσαι σε φάση όπου όλα «παίζονται» αλλά θα σου είναι δύσκολο να αποφασίσεις με ποιο «παιχνίδι» θα ασχοληθείς περισσότερο. Θεωρητικά προηγείται βέβαια εκείνος ή…  Διάβασε περισσότερα ΚΑΡΚΙΝΟΣ  ❤ Αν είσαι μόνος/η ένα ταξίδι ή μια εκδρομή θα μπορούσε να σου προσφέρει αυτή τη «στάλα» ευτυχίας που αποζητάς, ίσως μάλιστα να πρόκειται για κανονική «βροχή»,… 

Τα ζώδια που μόνιμα υποψιάζονται ότι το ταίρι τους τα κερατώνει

Η αλήθεια είναι ότι έχουν τρελές ανασφάλειες για την σχέση τους. Είναι άτομα κτητικά και ζηλιάρικα. «Κάθονται» πάντα σε αναμμένα κάρβουνα και ψάχνουν κινητά, υπολογιστές, tablets, smart watches, συρτάρια και ό,τι άλλο θα μπορούσε να τους δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τις κινήσεις του/της άλλου/ης. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε λίγο πιο κάτω:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι κτητικός. Θεωρεί πως οι άνθρωποι του «ανήκουν», όπως και τα αντικείμενα. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι το ταίρι του θα τον κερατώσει και θα τον προδώσει. Προκειμένου λοιπόν αυτό να μην συμβεί, θα κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει. Θέλει να το… προλάβει το κέρατο με λίγα λόγια. Κάνει πράξη την φράση «φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά». Ο Ταύρος είναι καχύποπτος και θα κάνει τον άλλο… κόσκινο, μέχρι να σιγουρευτεί ότι -προς το παρόν- του είναι πιστός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακόμα χειρότερος στο κομμάτι της ζήλειας και της καταπίεσης είναι ο Καρκίνος. Είναι ένα ζώδιο που όταν έχει σχέση «κολλάει» σαν βδέλλα πάνω στον άλλο και δεν τον αφήνει να ανασάνει. Σαφώς και νιώθει ανασφαλής και θέλει να ελέγχει το ταίρι του από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και αυτό γιατί δεν αντέχει ούτε καν την ιδέα να τον παρατήσει και να τον αφήσει κάποια στιγμή στα κρύα του λουτρού για κάποια άλλη αγάπη. Ο Καρκίνος προσπαθεί  με τον διαρκή έλεγχο να είναι ένα βήμα μπροστά.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λέξεις όπως καχυποψία, ζήλια, κτητικότητα, έλεγχος, παρακολούθηση και ανασφάλεια, θα μπορούσαν άνετα να έχουν το σύμβολο του Σκορπιού δίπλα τους στο λεξικό. Μιλάμε για ένα άτομο το οποίο θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε όλα και δεν μπορεί έστω να διανοηθεί ότι το ταίρι του θα το προδώσει και θα το κερατώσει. Είναι η απόλυτη ήττα για εκείνον και κάτι τέτοια δεν τα σηκώνει. Οπότε… προσέχει για να έχει. Και να ξέρεις ο Σκορπιός δεν αρκείται μόνο στο να ψάχνει κινητά κτλ. Προχωρά και στην φυσική παρακολούθηση. Μην απορήσεις, αν ανακαλύψεις και κρυφές κάμερες στο σπίτι σου.

BONUS: ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς κανονικά δεν θα υπήρχε στο άρθρο αυτό, ωστόσο, τον συμπεριλαμβάνουμε με έναν αστερίσκο. Και αυτό γιατί μπορεί γενικά ως άτομο να είναι στον κόσμο του και να μην πάει το μυαλό του στο κακό, ωστόσο τα πράγματα αλλάζουν, όταν έχει ο ίδιος λερωμένη τη φωλιά του. Αν ο Ιχθύς είναι άπιστος μέσα στην σχέση του και ρίχνει το ένα κέρατο μετά το άλλο, τότε αρχίζει να σκέφτεται καχύποπτα και για τον/την άλλο/η και υποθέτει τα χειρότερα.

Διάβασε επίσης: 


Πηγή

The post Τα ζώδια που μόνιμα υποψιάζονται ότι το ταίρι τους τα κερατώνει appeared first on Daily-News.GR.source https://www.daily-news.gr/zodia/%cf%84%ce%b1-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%cf%84/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις