Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Προβλέψεις για τα αισθηματικά του ζωδίου σου, σήμερα 28/01

Διάβασε την  Ημερήσια  Ερωτική Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον   Γιάννη Ριζόπουλο  *Θέλεις να έχεις μια  ολοκληρωμένη εικόνα  της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια  πρόβλεψη  για το  ζώδιο  του  Ωροσκόπου  σου.  ΚΡΙΟΣ ❤ Αν είσαι μόνος/η. η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε βάζει σε πονηρές σκέψεις, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε μια ερωτική φωλιά, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα κι…  Διάβασε περισσότερα   ΤΑΥΡΟΣ  ❤ Η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου θα φροντίσει να σου στείλει μια καλή παρέα αλλά και πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα, ίσως μάλιστα να αρχίσεις να απορείς, που στο…  Διάβασε περισσότερα ΔΙΔΥΜΟΙ  ❤ Βρίσκεσαι σε φάση όπου όλα «παίζονται» αλλά θα σου είναι δύσκολο να αποφασίσεις με ποιο «παιχνίδι» θα ασχοληθείς περισσότερο. Θεωρητικά προηγείται βέβαια εκείνος ή…  Διάβασε περισσότερα ΚΑΡΚΙΝΟΣ  ❤ Αν είσαι μόνος/η ένα ταξίδι ή μια εκδρομή θα μπορούσε να σου προσφέρει αυτή τη «στάλα» ευτυχίας που αποζητάς, ίσως μάλιστα να πρόκειται για κανονική «βροχή»,… 

Υδροχόε, γιατί ερωτεύεσαι το λάθος άτομο;

Στη συγκεκριμένη ερώτηση, η απάντηση βρίσκεται σε σένα, στον χαρακτήρα σου και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους. Αγαπητέ Υδροχόε άκου να δεις πώς έχουν τα πράγματα με σένα:

Είσαι ένα πάρα πολύ έξυπνο και χαρισματικό άτομο. Για να μπορέσει κάποιος/α να τραβήξει το ενδιαφέρον σου, θα πρέπει πρώτα να «κερδίσει» το μυαλό σου και να σου αποδείξει το πόσο ξεχωριστός/η είναι.

«Τραβάς» λοιπόν άτομα με ισχυρό χαρακτήρα, με θέληση, με πυγμή και με έντονη προσωπικότητα. Αυτό είναι και καλό και κακό. Είναι καλό γιατί από τη μια έχεις να κάνεις με άτομα του δικού σου νοητικού επιπέδου, όμως είναι και κακό γιατί τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι αυτοί έχουν έντονο το στοιχείο του ναρκισσισμού.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Ανάμεσά σας αναπόφευκτα θα υπάρξει κόντρα και έντονοι καυγάδες καθώς όλοι γνωρίζουμε πόσο τοξικά φέρεται στην σχέση του ένας νάρκισσος. Θα σε πληγώσει πολύ άσχημα. Γι αυτό λοιπόν, από εδώ και στο εξής καλό θα ήταν να αναζητάς ανθρώπους που να μην είναι τόσο… διάνοιες, ωστόσο θα έχουν μια αξιαγάπητη προσωπικότητα και θα είναι λίγο πιο χαμηλών τόνων και δεν θα ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους.

Διάβασε επίσης:


Πηγή

The post Υδροχόε, γιατί ερωτεύεσαι το λάθος άτομο; appeared first on Daily-News.GR.source https://www.daily-news.gr/zodia/%cf%85%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%87%cf%8c%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b5%cf%8d%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%ac%ce%b8%ce%bf%cf%82-%ce%ac%cf%84%ce%bf/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις