Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Προβλέψεις για τα αισθηματικά του ζωδίου σου, σήμερα 26/03

Διάβασε την  Ημερήσια  Ερωτική Πρόβλεψη του ζωδίου σου *Θέλεις να έχεις μια  ολοκληρωμένη εικόνα  της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια  πρόβλεψη  για το  ζώδιο  του  Ωροσκόπου  σου.  ΚΡΙΟΣ  Η φυσική σου κατάσταση δεν είναι η καλύτερη, ενώ θέματα που έχουν να κάνουν με…  Διάβασε περισσότερα   ΤΑΥΡΟΣ  Σήμερα, η διάθεσή σου δεν είναι και τόσο… ερωτιάρα, αντίθετα, δείχνουν να σε…  Διάβασε περισσότερα ΔΙΔΥΜΟΙ  Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη ημέρα δεν προσφέρεται για ερωτικές…  Διάβασε περισσότερα ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Αν είσαι μόνος/η, είσαι σε αναζήτηση ενός ατόμου που μπορεί να σε καλύψει κυρίως…  Διάβασε περισσότερα ΛΕΩΝ  Μέσα σε διαρκώς αυξανόμενα άγχη και καθήκοντα, καλείσαι να διευθετήσεις και τα…  Διάβασε περισσότερα ΠΑΡΘΕΝΟΣ  Αν είσαι μόνος/η, ένα «άκομψο» φλερτ ενδεχομένως να σε φέρει σε αρκετά δύσκολη…  Διάβασε περισσότερα   Είναι η  ιδανική σχέση  για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η  Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης  έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

Τρεις γυναίκες του ζωδιακού που ελκύονται από μεγαλύτερους άντρες

Οι γυναίκες του ζωδιακού, που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, έχουν μια έμφυτη τάση να ελκύονται από άντρες πιο μεγάλους σε ηλικία από εκείνους, να τους ερωτεύονται και να κάνουν, όχι μόνο σχέση μαζί τους, αλλά και γάμο. Μπορεί ταυτόχρονα να τις τραβάει το ότι έχουν εμπειρία ζωής, χρήμα ή επαγγελματικά είναι αποκαταστημένοι και αυτά να τις κάνουν να νιώθουν ασφαλείς. Πάμε να δούμε αναλυτικά για ποιες κυρίες μιλάμε:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σκορπίνα είναι ίσως μία από αυτές που θέλει έναν άντρα περπατημένο και με εμπειρία. Κάποιον που είναι νιώθει γεμάτος και κυρίως έχει χορτάσει από περιπέτειες και τσιλιμπουρδίσματα κι είναι έτοιμος να δωθεί σε μια και μόνο γυναίκα. Αν έχει χρήμα ή εξουσία, ακόμα καλύτερα, αφού δε θα κακοπεράσει στο πλάι του. Δεν εμπιστεύεται άλλωστε για σχέση ή γάμο κάποιον πιτσιρικά ή νεώτερό της γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα την παρατήσεις και θα ακολουθήσει μια κοπέλα της δικής του ηλικίας.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γυναίκα Παρθένος αναζητά από έναν άντρα την ηρεμία και την σταθερότητα. Θέλει να μπορεί να βασιστεί πάνω του και να είναι ώριμος αρκετά, ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Τους πιο νέους άντρες από αυτήν τους θεωρεί επιπόλαιους, παρορμητικούς και ανώριμους και δεν μπορεί να τους αντέξει για πολύ. Επίσης, όσο πιο μεγάλος είναι κάποιος, τόσο έχει τον έλεγχο της ζωής του και την απαραίτητη ωριμότητα, ώστε να ξέρει πώς να φερθεί και πώς να αντιμετωπίσει πράγματα και καταστάσεις, επιπλέον το μυαλό του έχει πήξει και μπορεί να επικοινωνήσει καλύτερα μαζί του και να «δεθεί» συναισθηματικά και πνευματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τελευταία στην σχετική μας λίστα αφήσαμε την Αιγοκερίνα.Όπως και ο άντρας Αιγόκερως, μέχρι και τα 30 της ελκύεται από τους ώριμους άντρες, που μπορούν να γίνουν οι δάσκαλοι, οι συμβουλάτορες, της εμπνέουν σεβασμό και μπορούν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί της. Επιπλέον, είναι αρκετά ανασφαλής με τον εαυτό της και θέλει επιβεβαίωση και κάποιον να την κατανοεί, όχι να κάθεται να εξηγεί τα αυτονόητα. Μετά τα 30 της, ηλικιακά, ο πήχης πέφτει και αναζητά άντρες, πάνω-κάτω στη δική της ηλικία γιατί οι μικρότεροι της δίνουν φρεσκάδα κι ανανέωση, όμως δεν τους αντέχει για πολύ δίπλα της, καθώς δεν έχει τον χρόνο να ασχολείται μαζί τους και με τα καμώματά τους, που θεωρεί παιδιάστικα.

Διάβασε επίσης:


Πηγή

The post Τρεις γυναίκες του ζωδιακού που ελκύονται από μεγαλύτερους άντρες appeared first on Daily-News.GR.source https://www.daily-news.gr/zodia/%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b6%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%bb%ce%ba%cf%8d%ce%bf/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις