Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Προβλέψεις για τα αισθηματικά του ζωδίου σου, σήμερα 26/03

Διάβασε την  Ημερήσια  Ερωτική Πρόβλεψη του ζωδίου σου *Θέλεις να έχεις μια  ολοκληρωμένη εικόνα  της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια  πρόβλεψη  για το  ζώδιο  του  Ωροσκόπου  σου.  ΚΡΙΟΣ  Η φυσική σου κατάσταση δεν είναι η καλύτερη, ενώ θέματα που έχουν να κάνουν με…  Διάβασε περισσότερα   ΤΑΥΡΟΣ  Σήμερα, η διάθεσή σου δεν είναι και τόσο… ερωτιάρα, αντίθετα, δείχνουν να σε…  Διάβασε περισσότερα ΔΙΔΥΜΟΙ  Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη ημέρα δεν προσφέρεται για ερωτικές…  Διάβασε περισσότερα ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Αν είσαι μόνος/η, είσαι σε αναζήτηση ενός ατόμου που μπορεί να σε καλύψει κυρίως…  Διάβασε περισσότερα ΛΕΩΝ  Μέσα σε διαρκώς αυξανόμενα άγχη και καθήκοντα, καλείσαι να διευθετήσεις και τα…  Διάβασε περισσότερα ΠΑΡΘΕΝΟΣ  Αν είσαι μόνος/η, ένα «άκομψο» φλερτ ενδεχομένως να σε φέρει σε αρκετά δύσκολη…  Διάβασε περισσότερα   Είναι η  ιδανική σχέση  για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η  Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης  έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

Οι άντρες του ζωδιακού που φοβούνται ότι μια σχέση θα αλλάξει τη ζωή τους

Μια σχέση πάντα δημιουργεί υποχρεώσεις. Ξαφνικά αναλαμβάνεις ευθύνες και πρέπει να σκέφτεσαι και να φροντίζεις και κάποιον άλλο, πέρα από τον εαυτό σου. Και οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί. Μπορεί να χρειαστεί να «θυσιάσεις» κατά κάποιο τρόπο την καριέρα σου, τους φίλους σου, αλλά και την ελευθερία σου. Και όλα αυτά, τα τρία ζώδια που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, δεν μπορούν να τα διαχειριστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρώτος και καλύτερος ο άντρας Τοξότης. Καταρχάς, είναι ένας άντρας που γενικά δεν θέλει να αναλαμβάνει ευθύνες. Θέλει να είναι ελεύθερος και ανεξάρτητος. Δεν αντέχει τον έλεγχο και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Δεν μπορεί την ρουτίνα και βαριέται να βλέπει τα ίδια πρόσωπα συνέχεια. Μια σχέση του στερεί τις εναλλαγές, τον κάνει να πρέπει να απολογείται, ενώ ακριβώς, επειδή δεν είναι μόνος του, δεν μπορεί να κάνει όλα όσα θέλει, είτε αυτά έχουν να κάνουν με δραστηριότητες είτε με ταξίδια.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μεγαλύτερος φόβος του Αιγόκερω έχει να κάνει με το κατά πόσο η σχέση και οι υποχρεώσεις της θα επηρεάσουν την καριέρα του και την δουλειά του. Είναι ένα ζώδιο που δεν διαπραγματεύεται τίποτα για την δουλειά του, θέτει στόχους και δεν θέλει κανείς να μπαίνει εμπόδιο στην επαγγελματική του εξέλιξη. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να νιώσει ότι μια σχέση απειλεί την καριέρα του, καθώς χρειάζεται χρόνο και χώρο να εξελιχθεί κι ανάμεσα στον έρωτα και την σταδιοδρομία του, να ξέρεις ότι θα επιλέξει την σταδιοδρομία, χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένας άντρας που δεν μπορεί να συμβιβαστεί εύκολα σε μια σχέση. Θέλει να είναι αυτόνομος και ανεξάρτητος. Είναι λίγο… μοναχικός λύκος στο κομμάτι των ερωτικών του. Δεν μπορεί το πολύ μαζί, δεν το αντέχει και νιώθει να «πνίγεται». Η ανεξαρτησία του είναι για εκείνον πάνω από όλα και αν δεν την έχει, δεν μπορεί να λειτουργήσει. Μια σχέση λοιπόν, που νιώθει ότι «απειλεί» να αλλάξει την ζωή του, θα προσπαθήσει να την αποφύγει όπως μπορεί.

Διάβασε επίσης:


Πηγή

The post Οι άντρες του ζωδιακού που φοβούνται ότι μια σχέση θα αλλάξει τη ζωή τους appeared first on Daily-News.GR.source https://www.daily-news.gr/zodia/%ce%bf%ce%b9-%ce%ac%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b6%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%86%ce%bf%ce%b2%ce%bf%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%8c/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις