Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Προβλέψεις για τα αισθηματικά του ζωδίου σου, σήμερα 20/04

Διάβασε την  Ημερήσια  Ερωτική Πρόβλεψη του ζωδίου σου *Θέλεις να έχεις μια  ολοκληρωμένη εικόνα  της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια  πρόβλεψη  για το  ζώδιο  του  Ωροσκόπου  σου.  ΚΡΙΟΣ  Εδώ είναι που ταιριάζει το «από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα», καθώς μια πίκρα είναι δεδομένη, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, μάλλον όμως το τέλος ήταν…  Διάβασε περισσότερα   ΤΑΥΡΟΣ  Βρίσκεσαι σε μια φάση, όπου όλα είναι ανοιχτά και κανείς δεν αποκλείει είτε να πάρεις μια απόφαση που τη σκεφτόσουν καιρό, που θα βάλει τέλος σε κάποιες παθογένειες είτε…  Διάβασε περισσότερα ΔΙΔΥΜΟΙ  Αν είσαι μόνος/η, θα συνεχίσεις να έχεις τις επιτυχίες σου, είτε ψάχνεις μια μόνιμη αγκαλιά είτε θέλεις να βιώσεις μια όμορφη περιπέτεια. Ανάλογα με τη φάση που…  Διάβασε περισσότερα ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις ένα ταίρι, που φαίνεται ότι εκπληρώνει αρκετές από τις προδιαγραφές σου, ωστόσο, στην πορεία μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα πράγματα δεν…  Διάβασε περισσότε

Τρία ζώδια που θα σκαρφιστούν διάφορα για να ξαναβρεθούν με πρώην τους

Να ξεκινήσουμε όμως από κάτι βασικό πριν σου αποκαλύψουμε τους άντρες του ζωδιακού που «ψάχνονται» με κάθε τρόπο να ξαναδούν τις πρώην τους. Θα πρέπει να σου πούμε ότι μεγάλο ρόλο παίζει το πώς χωρίσανε με την κοπέλα εκείνη. Δηλαδή αν ο χωρισμός ήταν φιλικός και χωρίς πολλές εντάσεις, καυγάδες και λόγια που πληγώνουν ανεπανόρθωτα, τότε ναι, θα θέλανε να τις ξαναδούν. Αν ο χωρισμός είχε γίνει με πολύ άσχημο τρόπο, να ξέρεις ούτε ζωγραφιστή δεν θα θέλανε να την ξαναδούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι γνωστό ότι έχει μεγάλο κόλλημα με το… παρελθόν του. Αν ο χωρισμός ήταν δική του ευθύνη, είχε κάνει κάποια «λαδιά» και η σχέση έληξε, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα ψαχτεί και με το παραπάνω για να δει την πρώην του και να ζητήσει επανασύνδεση. Αν είχανε χωρίσει φιλικά επειδή η σχέση τους δεν τράβαγε, δεδομένα θα προσπαθήσει να δει αν γίνεται να ξαναείναι μαζί με την πρώην του και να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

❤ Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ ❤

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θα ψάξει να βρει διάφορες δικαιολογίες για να δει την πρώην του αν ο χωρισμός τους είναι πρόσφατος, αν έφταιγε εκείνος περισσότερο, αν μετάνιωσε για τον χωρισμό και ακόμα δεν τον έχει ξεπεράσει. Γενικά δεν είναι ένας άνθρωπος που θέλει να… ξεβολεύεται και θα προσπαθήσει να δει αν μπορεί να γίνει κάτι με την πρώην του και να «βολευτεί» ξανά. Θα επιδιώξει επικοινωνία, ποτό, καφέ ή οτιδήποτε θα μπορούσε να τους φέρει και πάλι κοντά.  

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς, όπως και ο Καρκίνος που αναλύσαμε λίγο πιο πάνω, έχει μεγάλο θέμα και κόλλημα με το παρελθόν του. Δεν το ξεχνά εύκολα και δεν μπορεί με άνεση να πάει παρακάτω. Λησμονεί όσα έζησε με την πρώην του, όσα ένιωσε και αν ο χωρισμός τους ήταν φιλικός, τότε σίγουρα θα θελήσει να γυρίσει και να το ξαναπροσπαθήσει. Ο Ιχθύς άλλωστε στις δικαιολογίες είναι… μανούλα. Δεν θα του είναι καθόλου δύσκολο να βρει χίλιες και μια αφορμές για να ξαναδεί την πρώην του και να ξεκινήσει το «ψηστήρι».

Διάβασε επίσης:


Πηγή

The post Τρία ζώδια που θα σκαρφιστούν διάφορα για να ξαναβρεθούν με πρώην τους appeared first on Daily-News.GR.source https://www.daily-news.gr/zodia/%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%86%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b1/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις